BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Alan Adı Bayilik Programı (Domain Reseller)
Alan Adı Bayilik Programı (Domain Reseller)
2019-02-25

Alan Adı Bayilik Programı (Domain Reseller)

Şirketimiz alan adları konusunda sahip olduğu teknik ve maddi imkanları kullanıcıları ile paylaşmaya karar vererek İki yüzden fazla alan adı uzantısı için bayilik sistemini Şubat 2019 itibari ile devreye aldı.

Hesabında alan adları dışındaki tüm hizmetlerin yıla oranla toplamı 300 USD ve üzerinde olan kullanıcılarımızın başvuru yaparak herhangi bir servis dilimine takılmadan en iyi fiyatlama ile ücretsiz açtırabilecekleri Domain Reseller servisimiz kullanımınıza hazırdır.

Alan adları iştirak şirketimiz ICANN akredite yazmanı Digivity B.V. üzerinden tescil edilmekte olup, kontrol paneli olarak, alan adı sektöründe  kendini kanıtlamış olan Logicboxes alt yapısını kullanmaktayız.

Domain Reseller servisi, web hosting şirketleri tarafından sıkça tercih edilen ve şirketimizin de partnerliğini yaptığı WHMCS yazılımı ile tam entegre çalışır. Hesabınızı açtırdıktan sonra WHMCS için registrars modülünü bizden isteyebilirsiniz.

Domain Reseller servisinde tüm bakiye yüklemelerinin Netinternet üzerinden yapılacak olması sebebi ile Havale/EFT ile yapılan ödemeler için komisyona mağruz kalmazsınız! (Normalde yurt dışı merkezli yazmanlar kullanılırken hesabınıza yüklemek için gönderilen bedellerden %3-%3.5 oranında komisyon kesilir. Bu her 10bin USD için ortalama 350 USD kayıp demektir.)

Ayrıca Netinternet, tüm bakiye yüklemeleriniz için Türkiye üzerinden fatura kesmesi sebebi ile yurt dışı merkezli firmalardan aldığınız faturaların muhasebeleştirilmesinden çok daha rahat bir muhasebeleştirme sürecine tabi olursunuz. KDV2 veya KDV3 konularında herhangi bir işlem yapmak zorunda kalmadan faturalarınızı gider olarak gösterebilirsiniz.

Ön ödeme gerekmeksizin 200’den fazla alan adı uzantısına en yüksek dilim üzerinden en uygun fiyatlarla tescil etme imkanı sağlayan Domain Reseller programına katılmak için satış temsilciniz ile iletişime geçiniz.

Yeniliklerimiz devam edecek.Mutlu günler dileriz! 

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap