BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Yeni Bulut Spam Koruması Hizmetimiz
2014-10-13

Yeni Bulut Spam Koruması Hizmetimiz

Netinternet, işinizi kolaylaştıran yeni servisler sunmaya devam ediyor. Yeni hizmetimiz Bulut Spam Koruması, e-posta iletişiminin sürekliliği büyük önem arz eden, e-posta sunucu yönetimini outsorce etmek isteyen firmalar için optimize edilmiş, bu alanda yaygın olarak bilinen Spamexperts güvencesi ile verilmeye başlanmıştır.
Bulut Spam Koruması hizmetini kullanmak için e-posta sunucunuzun nerede olduğunun bir önemi yoktur. E-posta sunucunuzu değiştirmek zorunda kalmadan veya e-posta sunucunuzu taşımak zorunda kalmadan Bulut Spam Koruması hizmetinden faydalanabilirsiniz.
İşte Bulut Spam Koruması hizmetinin özelliklerinden bir kaçı;


Gelen E-postalar için Bulut Spam Koruması


Gelen E-Postalar için Bulut Spam Koruması hizmeti, sadece size doğru gelen e-postaları spam, virüs, phishing ve malware saldırılarına karşı korur. Bulut Spam Koruması, herhangi bir nedenle e-posta sunucunuzda oluşabilecek arızalarda veya kapanmalarda size gönderilen e-postaları, e-posta sunucunuzun yerine geçerek saklar, e-posta sunucunuz tekrar aktif olduğunda sunucunuza sanki bir kesinti olmamış gibi tekrar gönderir.


Giden E-postalar için Bulut Spam Koruması


Giden e-postalar için Bulut Spam Koruması hizmeti, e-posta kullanıcılarınızın dışarıya doğru attığı tüm e-postalarda spam, virüs, phishing ve malware koruması sağlar. Bu sayede kullanıcılarınızın e-posta hesapları kötü niyetli kişilerin eline geçse bile e-posta sunucunzudan spam, virüs, phishing ve malware saldırısı yapılamaz. E-posta sunucunuzun IP adresleri bu sayede kara listeye girmez, e-posta gönderiminiz aksamaz. Her zaman e-postalarınız inbox’a düşer. E-posta gönderiminde gönderici IP adresi Bulut Spam Koruması hizmetinde kullanılan IP adresleri görünmektedir.


Gelen ve Giden E-postalar için Bulut Spam Koruması


Hem gelen, hemde giden e-postalar için Bulut Spam Koruması hizmeti, giden e-postalarda verilen ve gelen e-postalarda verilen tüm servisleri kapsayan paketimizdir.


Bulut Spam Koruması hizmetine hemen başvurmak için;


https://www.netinternet.com.tr/bulut-spam-korumasi

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap