BLOG

ANASAYFA > BLOG > + 2017 Yılında Yapılan Değişiklikler Hakkında
2016-12-31

2017 Yılında Yapılan Değişiklikler Hakkında

Değerli Müşterilerimiz,


2017 ile birlikte yapılan bir dizi değişiklik hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Yapılan bu değişiklikler öncelikle web hosting paketlerimizde başlıyor.


Uzun bir süredir devam ettirdiğimiz limitsiz hosting hizmetlerimizi, tüm limitsiz hosting hizmeti veren şirketlerde olduğu gibi bir adil kullanım esasına göre limitlere bağlıyorduk. Limitsiz verilen web hosting hizmetlerinde hosting firmalarının amaçladığı kullanıcıların kota kaygısı olmadan hizmet almasını sağlamaktır. Limitsiz bir sabit disk ve internet hattının icat edilmemiş olmasından dolayı bu tür hizmetlerde limit, adil kullanım esaslarına göre limitlendiriliyor ve bunlarda kullanım sözleşmelerinde yer alıyordur.


Yayınlanan sözleşmelerde belirtilen adil kullanım esaslarını okumayan veya sistemlerini takip edemeyen kullanıcılar uygulamaları büyürken karşılarına çıkan kısıtlamalar nedeni ile tatsızlık yaşıyor ve iyi bir plan yapılmadığından dolayı bu adil kullanım esasları kullanıcılara hoş olmayan sürprizler çıkartıyordu.


Bizler 2017 ile birlikte Hosting sektöründe sıkça verilen Limitsiz hosting kavramını durdurmaya, herşeyi bir limite bağlamaya karar verdik. Bu sayede hem kullanıcılar adil kullanım şartları veya buna benzer gri olan limitlemelerden kötü süprizlerden uzak kalacaklar hemde teknik ekibimiz web hosting hizmetlerinde kullanılan sunucular için sistem yönetiminde daha doğru bir biçimde planlama yapabileceklerdir.


Hizmet kalitemizi arttırmak için aldığımız bu karar ile birlikte web hosting paketlerimiz isimleri ile birlikte yenilenmiştir. E-Ticaret isimli Özel IP ve SSL sertifikasını içinde bulunduran paketimiz yerine Standart paket eklenmiş, kavram kargaşalarını engellemek için ise Bireysel Plan, Başlangıç ismi ile, Kurumsal Plan, Avantaj ismi ile değiştirilmiştir.


Fiyatları güncellenen yeni hosting paketlerimizde artık tüm kullanıcılarımıza 2017 sonuna kadar ücretsiz DDoS migration servisi de sunmaya başladığımızın müjdesini sizlerle paylaşmak isteriz.


Aralık ayında yayınladığımız Blog yazılımızda Microsoft ailesine ait ürünlere desteğimizi ticari sebeplerle çektiğimizi sizlere duyurmuştuk. 2017 ilk gününden itibaren artık Windows web hosting hizmetlerimiz web sitemizden kaldırılmıştır.


Yeni nesil web hosting hizmetimiz Application Hosting web sitemizde duyurulmuştur. Bu hizmetimiz ile birlikte artık geleneksel web hosting hizmetlerinde güvenlik amacı ile yapılan kısıtlamalar olmaksızın özgürce uygulamalarınızı barındırabileceğiniz size özel servislerin çalıştığı bir Docker Container üzerinden hizmet alabileceksiniz! Detaylara web sitemizden ulaşabilirsiniz.


Yenilikler bunlarla sınırlı değil!


Bulut Bilişim alanında devam eden pek çok projemizi 2017 ilk günü sizlere duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Bulut Bilişim’in her alanında faaliyet gösteren şirketimiz SaaS, PaaS ve IaaS katmanında sunmuş olduğu yeni hizmetlerine yenilenen web sitemizden ulaşabilirsiniz!


Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, bilgi ve becerilerimizi sizlerle paylaşabileceğimiz, olabilecek en uç noktalarda teknik destek sağlayabileceğimiz Yönetim Hizmetleri’de yeni web sitemizde kullanıma açılmıştır. Alt yapı yönetiminizi artık Netinternet’e tamamen outsource edebilirsiniz.


2017 yılında yapacağımız çalışmalar bunlarla sınırlı değildir. Çok yakında işinize değer katacak yeni ürün ve hizmetlerimizi sizlere duyuracağız.


Yapılan tüm bu değişiklikler hakkında sormak istediğiniz sorularınızı müşteri temsilcinize iletebilir, daha fazla bilgi alabilirsiniz.


Yeni yılınız kutlu olsun!

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap