BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Artık sizde “100 Mbit Limitsiz Trafik” kullanmanın keyfine bakın!
2013-12-25

Artık sizde “100 Mbit Limitsiz Trafik” kullanmanın keyfine bakın!

Dünya veri merkezi piyasasında rekabete bizde ortak oluyoruz! 100 Mbit limitsiz (unmetered), paylaşımsız trafik çok daha uygun fiyatlarla Netinternet’te! İki farklı şekilde sunulacak Limitsiz trafik hizmetimizin detayları nelerdir? Nasıl faydalanabilirsiniz? Kimler bu hizmetimize geçiş yapabilir? Detaylar alt kısımda.


“Limitsiz Trafik” ve “Limitsiz Plus” isimli 2 farklı pakette verilecek limitsiz trafik hizmetimizin detayları şu şekildedir;


Limitsiz Trafik: Kampanya dahilinde sunucu kiralama hizmeti alan müşterilerimiz tarifelerine ek 39 TL + KDV ödeme ile kotalı barındırma hizmeti alan müşterilerimiz ise 59 TL + KDV ek ödeme ile “Limitsiz Trafik” paketine geçiş yapabilirler. Bu hizmetimizde limit adil kullanım esasına göre limitlendirilmiştir. Yani müşterilerimiz “Limitsiz Trafik” paketine geçerken trafik aşım ücreti ödemez, bir ayda 10 TB trafik kullanımı yapana kadar hattı 100Mbit kalır ve 10 TB trafikten sonra ek ücret ödemeden, hizmeti kesintiye uğramadan hattı bir sonraki ay başına kadar 10Mbit olarak limitlendirilmektedir.


Limitsiz Plus: Bu paketimizde sadece kiralık sunucularda kullanılabildiği gibi herhangi bir adil kullanım kotası olmadan sürekli olarak 100 Mbit limitsiz hat kullanımı yapabilmektesiniz. Kiralama hizmetinde tarifenize ek 189 TL + KDV ücret ödeyerek “Limitsiz Plus” paketine geçebilirsiniz.


Ek trafik kotası satın alan tüm müşterilerimiz hemen şimdi müşteri temsilcisimize ulaşarak tarifelerini değiştirip daha uygun fiyatlarla “100 Mbit Limitsiz Trafik” keyfini sürebilir.


Bu düzenleme ile ilgili sormak istedikleriniz ile alakalı satış temsilcimizden gerekli bilgileri alabilirsiniz.


Yeniliklerimiz 2014’de de devam edecektir.

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap