BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Beyaz Liste/Kara Liste
2014-10-09

Beyaz Liste/Kara Liste

Bulut spam korumasında mailleriniz için beyaz liste ve kara liste olarak listeler oluşturabilirsiniz.Hem gönderici hemde alıcı mailler için oluşturduğunuz bu listeler sayesinde istenmeyen adreslerin size mail göndermesini engelleyebilir ya da beyaz listeye site isimleri ekleyerek o sitelerin sizlere sorunsuz olarak mail göndermelerini sağlayabilirsiniz.Bu listelere eklenen alıcılar tüm filtreleri atlayarak size ulaşırlar.


Gönderici Beyaz Listesi


Gönderici beyaz listesi sayesinde bir göndericiyi beyaz listeye ekleyebilir ve size gönderilen maillerin hiçbir filtreye takılmadan size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.


gondericibeyazliste


Alıcı Beyaz Listesi


Alıcı beyaz listede size ait olan mail adreslerini listeye ekleyebilirsiniz.Bu sayede sizin listeye eklemiş olduğunuz mail adresinize gönderilen mailler hiçbir filtreye takılmadan size direk olarak iletilir.


alicibeyazliste


Gönderici Kara Listesi


Bu liste sayesinde istemediğiniz sitelere ait mail adreslerinden mail gelmesini engelleyebilirsiniz.Bu listeye ekleyeceğiniz sitelere ait hiçbir mail adresi size mail gönderemeyecektir.


gondericikaraliste


Alıcı Kara Listesi


Size ait olan bir mail adresini alıcı kara listesine eklediğiniz zaman bu mail adresine gönderilen tüm mailler reddedilecektir.


alicikaraliste

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap