BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Bulut Servisimiz Yenilendi! Artık Daha Güçlü ve Daha Hızlı...
2014-02-18

Bulut Servisimiz Yenilendi! Artık Daha Güçlü ve Daha Hızlı...

Netinternet olarak gerçek bir bulut platforma sahip olmanız adına yaptığımız yatırımların sonucunda oluşan yeni hizmetimiz, Bulut Sunucu hizmeti kullanımınıza hazır!


Bulut Bilişim, veri merkezlerindeki donanım ve yazılım altyapılarını soyutlayarak, servislerin ortak bir kaynak havuzunda çalıştığı esnek bir bilgi teknolojisi kavramıdır. Bulut sunucu, bulut bilişim alt yapısını oluşturur, sistemler birden fazla ve birbirlerine yedekli sistemler üzerinde çalışırlar. Olası donanım arızalarında sistem kendi kendini iyileştirme kabiliyetine sahiptir.


Sanallaştırma bulut bilişimin en öneli yapı taşıdır. Netinternet sanallaştırma servislerini sektörün lider yazılımları ve donanımları ile vermektedir. Netinternet, sanallaştırma ortamı ile, hiçbir altyapı maliyeti gerektirmeden, kullandığınız kadar ödeyebileceğiniz bir model ile sizlere bulut altyapı servisi sağlayabilmektedir. Bu yapıda yatırım maliyetiniz de riskiniz de sıfırdır.


Bulut Sunucular ile ilgili paket fiyatları için tıklayınız.


Yüksek sayıda sunucu ve kaynak için tıklayınız.


Bulut sunucular hakkında daha fazla bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Fiziksel sunucularınızın bulut sunuculara taşınması, Bulut sunucular için kaynak analizi gibi işlemlerde ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiğimizi unutmayınız.

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap