BLOG

ANASAYFA > BLOG > + cPanel NOC Partner (Netinternet Telekom)
2008-02-15

cPanel NOC Partner (Netinternet Telekom)

Netinternet Telekom dünyada en çok kullanılan Hosting kontrol panelleri arasında yer alan cPanel’in Türkiye deki 2. Partneri olmuştur. cPanel konusunda ihtiyaçlarınıza daha hızlı çözümler üretmek ve müşterilerimizi daha fazla memnun etmek adına Amerika’nın cPanel INC. Firmasına yapılan NOC Partner başvurusu sonuçlanmış olup şuan firmanın internet sitesi olan www.cpanel.net adresinde Netinternet Telekom Listelenmeye başlamıştır.


İlgili URL adresleri alt kısımda yer almaktadır.


Partner Listesi İçin Tıklayınız.


Partner Sayfasındaki Yerimiz İçin Tıklayınız.


cPanel Inc. Partneri olan tek Türk partner Doruknet ile beraber Partner sayfasında Yayınlanmaya başlayan Netinternet

cPanel Inc.
Telekom yeni hizmet döneminde cPanel Hosting Kontrol panelinde yeni addon (ekyazılım) ve lisans yönetilebilirliği konusunda hizmet vermeye başlayacaktır.


Sunucu yönetimini son derece kolaylaştıran cPanel sayesinde bir Hosting sunucusu için gerekli olan tüm yazılımları birer birer kurmak ayarlamak ve configure etmek yerine sadece cPanel kurup direk web sunucunuz üzerinde hesap açmaya başlayabilirsiniz. Tamamen özelleştirilebilen bir yapıya sahip olan cPanel özellikle son kullanıcıya kadar bölümlendirilebilmesi bu şekilde Reseller hizmeti verilebilmesi gibi birçok ek özelliye sahip script kütüphanesi ile kendinize gereken tüm web bileşenlerini hiçbir doküman okumadan saatlerce uğraşmadan birkaç saniyede kurabilir ve yönetebilirsiniz birçok 3. Parti uygulamalarla çalışan cPanel için ilk olarak Fantastico 3. Parti yazılımını sizlere sunacağız. Ardından RVSkin ve benzeri birçok 3. Parti uygulamaları da kiraladığınız lisansınızla beraber kullanabilecek ve kiralanan yada kullanılan sunuculardan en güzel şekilde yararlanabileceksiniz.


Netinternet Telekom olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına günün 24 saati çalışıyoruz. Yapılan tüm partnerlik anlaşmaları ve yeni hizmetlerimiz hakkında haber ve duyuruları blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Netinternet Telekom


Osman Makal

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap