BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Dövize Endeksli Hizmetlerde Fiyat Güncellemesi
2016-07-21

Dövize Endeksli Hizmetlerde Fiyat Güncellemesi

Değerli Müşterilerimiz,


Döviz kurlarında, son zamanlarda yaşanan artış nedeni ile yurt dışı kaynaklı yazılım ve hizmet ücretlerinde değişiklik yapılması zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda yazılım lisansları ücretlerinde 21 Temmuz 2016 itibari ile fiyat artışı yapılmıştır. Güncellenen fiyatlarımızı internet sitemiz üzerinden görebilirsiniz.


Önümüzdeki süreç itibari ile dövize endeksli olan alan adı, yazılım lisansları gibi hizmetlerin web sitemiz üzerinden
direkt olarak tedarik edildiği döviz kuru üzerinden satışına başlanacak olup, gerekli yazılımsal alt yapı en kısa sürede
kurulacaktır.


Fiyatlardaki bu değişim tamamen döviz kurlarına bağlıdır. Bu nedenle olası döviz kuru düşüşlerinin de aynı şekilde fiyatlarımıza yansıtılacağını saygılarımızla bilgilerinize sunarız.




Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ

Genel Müdür - Osman Makal

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar
Avatar
okan 7 yıl önce

diğer sitelerde domain fiyatları ucuz iken bu sitede neden bu fiyatta .com domainler hiç olmadıgı kadar yüksek şuanda . ben 5 senelik müşterinizim bu fiyatlar sizden vaz geçiriyor beni

Avatar
Netinternet 7 yıl önce

Merhaba Okan bey,

Değişen dolar kuru nedeni ile maliyetler göz önüne alındığında maalesef fiyatlar yüksek, haklısınız. Diğer firmaların fiyat politikaları nedir bilemiyoruz tabii ki. Ancak dolar kurunda bir düşüş olursa fiyatların tekrar düşeceğine emin olabilirsiniz.

Avatar
yavuzselim 7 yıl önce

Yalnızca domain fiyatları değil, hosting ücretleri de bana göre yüksek. Kurumsal ve güvenilir bir şirket olmanızdan dolayı sitemi sizde barındırıyorum. Ama rakip firmalarla karşılaştırıldığında f/p oranı yerlerde sürünüyor. Verilen kullanım hakkı (10 Entry Process gibi ) oldukça düşük değerlerde. Üstelik deneme amaçlı başka bir firmadan yarı fiyatına aldığım pakette CPU kullanımı en fazla %20’lere çıkarken sizde zaman zaman %100’e ulaşıyor. En garibime gideni ise diğer firmalarda PHP seçme hakkını kullanıp PHP 7 gibi neredeyse 3 kat daha hızlı bir sürümü kullanabileceğim halde, sizde PHP 5.3’e mahkum kalmam ve PHP Selector ile bunu değiştirme olanağımın olmaması. Dediğim gibi kurumsal olmanız güven duygusu veriyor ama o da eninde sonunda bir yere kadar.

Avatar
Furkan Tur 7 yıl önce

Domain netinetrnet tercih edilecek bir firma değil şu an rekabet edemiyorlar sektörle ama iş hosting ve sunucu kısmına geldimi bir numara kesinlikle yılbaşında fiyatlar arttı diye 1 yıl peşin ödeyerek Natro’dan xserver aldım sadece 1 hafta dayanıp geri geldim evet fazla ödüyoruz ama fazlası ile karşılığını alıyoruz.

Avatar
Aytac GÜL 7 yıl önce

Kurumsal firma olarak hosting ücretleriniz emsallerinizle karşılaştırıldığında düşük zaten. Teknik destek konusunda dakikasında servis verip problem çözme yeteneğinizi başka hiçbir servis sağlayıcıda görmedim. Domain fiyatlarınızın yüksekliği zerre umurumda değil.

Yorum Yap