BLOG

ANASAYFA > BLOG > + E-mail Kısıtlamaları
2014-10-09

E-mail Kısıtlamaları

E-mail kısıtlamaları paneli sayesinde size gönderilen ya da giden maillerdeki uzantı dosyalarının hangilerinin engelleneceğiniz belirleyebilir ve gelen-giden maillerinize belirli bir limit koyabilirsiniz.


Engellenmiş Uzantılar


Bu panel sayesinde maillerin içeriklerinde gelen .bat, .dll .exe gibi uzantıları engelleyebilir ve böylelikle zararlı içeriklerden kurtulabilirsiniz.Panelinizde varsayılan olarak 15 adet uzantı bulunmaktadır.Bu uzantıları seçebilir ya da eklemek istediğiniz farklı dosya uzantıları var ise “Eklenti Ekle” seçeneğinden ekleyebilirsiniz.


engelliuzanti


E-mail Boyut Engellemesi


E-mail boyut engellemesi, gelen ve giden maillerinize MB cisinden disk kotası koyabileceğiniz bir paneldir. Bu bölüm üzerinden maillerinize maksimum ya da asgari olarak kota koyabilir ya da limitsiz olarak ayarlama yapabilirsiniz.Varsayılan olarak bu bölüm panelinizde 50 MB olarak gelmektedir. Ayrıca kota aşımı yapan maillerin ne şekilde değerlendirileceğini de bu bölümden seçebilirsiniz.Eğer gönderdiğiniz ya da size gelen maili koymuş olduğunuz limitten fazla ise bu maili karantinaya gönderip kontrol edebilir ya da otomatik olarak rededebilirsiniz.


emailboyut

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap