BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Hosting Nedir ?
2016-03-10

Hosting Nedir ?

Kısaca hosting, bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır.


Paylaşımlı Hosting


Bu tür sistemlerde tek bir sunucu üzerinde, sunucunun bant genişliği ve fiziksel gücüne göre fazla sayıda hosting/web sitesi barındırılabilir, örnek olarak; ortalama bir ev bilgisayarından oluşturulacak bir sistem 100 adet hosting/web sitesi barındırılabilirken sunucu olarak üretilmiş 724 hizmet vermek için tasarlanmış yüksek kapasiteli özel makinalarda sitelerin standart ve yüksek yoğunluklu olmadığını düşünürsek 1000’den fazla hosting/web sitesi hesabı açılabilir.


Reseller Hosting


Paylaşımlı hosting sunucularında bu hizmet sunulabilir, esasen aldığınız hosting paketi bayi paketi ya da reseller adı altında bulunmakta ve yukarıda yazdığımız paylaşımlı hosting sunucularında kullanılmaktadır, burada tek fark size ait bir limit dahilinde bir den fazla hosting hesabını kendi panelinizden kendi kendinize açabilmenizdir. Hosting hizmetleri kapsamında firmamız aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır;

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap