BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Hosting Sponsorluğu
2014-09-23

Hosting Sponsorluğu

İnternet’i çok seviyoruz. Gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu anlamda Netinternet her yıl sayısız internet sitesine ve sosyal sorumluluk projesine sponsorluk yapıyor. Eğer sitenizin, aşağıdaki şartlara uygun olduğunu düşünüyorsanız Netinternet size de hosting sponsoru olabilir.




  • Siteniz kar amacı gütmeyen bir sosyal sorumluluk projesi ise,




  • Açık kaynak kodlu bir projeniz var ise,




  • Siteniz hosting sektörüne yönelik yayın yapıyor ise,




  • Siteniz tüm dünyada sıkça kullanılan scriptleri konu alıyor ise,



  • Sitenizin, webmaster ve hosting sektörünün gelişimine katkıda bulunduğunu düşünüyorsanız,


Netinternet’e  hosting sponsorluğu talebi başvurusu yapabilirsiniz. Netinternet sponsorluk için belirli bir kontenjan ayırmaktadır ve bu limitler dahilinde sitelere sponsor olunur. Sponsorluk anlaşmaları en fazla birer yıllık yapılmaktadır. Sponsorluk kapsamında, sponsorluk talep edilen sitenin, trafik yükü, veri alanı, kullanıcı sayısı gibi kriterlere göre farklı işbirliği modelleri uygulanır.


Sosyal Sorumluluk Kapsamında Sponsorluk


Ticari amaç gütmeyen, eğitim, çevre, kültür ve sanat, yardım ve dayanışma dernekleri gibi projelerin internet alt yapısının sağlanması, internet ile ilgili ihtiyaçlarının karşılanması üzerine sponsor olunabilmektedir.


Alt Yapı Sponsorluğu


Özgün girişim fikirlerini desteklemek amacı ile Netinternet, internet ve bilişim teknolojileri üzerine içeriğe sahip, kendi markasını oluşturmuş projelerin internet alt yapısının ve internet ile ilgili tüm veri merkezi ihtiyaçlarının karşılanması için sponsor olmaktadır.


Sponsorluk İçin Genel Kurallar




  • Netinternet günlük tekil ziyaretçi sayısı 5.000 ve üzeri olan internet projelerine sponsor olmaktadır. (Sosyal sorumluluk kapsamında sponsor olunan dernek ve kurumlar hariç.) Sponsorluk sadece alt yapı desteği ile sınırlıdır, web sitesinin içeriği, yazılımı, tasarımı ve buna benzer konular sponsorluk desteği kapsamı dışındadır.




  • Sosyal sorumluluk kapsamında sponsorluk haricindeki diğer internet projelerinde sponsorluğun başlaması ile birlikte sponsor olunan web sitesine ait en az 2 adet sosyal medya hesabında sponsorluğun duyurulması gerekmektedir.




  • Sponsorluk kapsamında Netinternet’in sağladığı alt yapıyı kullanan web sitesi, ana sayfasında uygun bir bölgede Netinternet’e banner alanı tahsis etmesi gerekmektedir. Bunun dışında web sayfasının footer kısmında Netinternet’e link vermesi gerekmektedir.




  • Sponsorluk kapsamında Netinternet’in sağladığı alt yapı, başka bir kişiye, siteye veya kuruma devir edilemez. Sağlanan alt yapıda sponsor olunan proje, dışında herhangi bir başka web sitesi, uygulama veya buna benzer sponsor olunan projenin dışında, başka bir amaç için kullanılamaz.




  • Netinternet sponsorluk kapsamında alt yapı için harcadığı masrafların tamamını veya bir kısmını karşılamaktadır. Bununla ilgili planlama ve karar sponsor olunacak proje sahibi ile birlikte verilmektedir.



  • Sponsor olunan internet projesi, standart olarak verilen tüm destek hizmetlerinden yararlanabilir.


Siteniz belirtilen şartları taşıyor ise, bize destek masası vasıtası ile ulaşın.

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap