BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Netinternet Blog Bölümüne Hoşgeldiniz!
2007-06-02

Netinternet Blog Bölümüne Hoşgeldiniz!

Sizlerle daha iyi iletişim kurabilmek, hakkımızda haber ve duyuruları, hizmetlerimizi, ve bilgimizi paylaşmak adına blog.ni.net.tr adresi kurulmuştur. Blog bölümümüz müşterilerimiz ve diğer müşteri adaylarımız veya ziyaretçilerimiz tarafından gezilebilmektedir. Bu bölüm ile hazırlanan dokümanlar sayesinde destek taleplerini daha aza indirmeyi ve haber ve duyurular ile hakkımızda daha çok bilgiye sahip olabilmenizi sağlamaya çalışacağız.


Netinternet Telekom şirket olarak (Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limted Şirketi) 2006 yılında kurulmuştur ancak müşterilerimize bundan çok daha uzun bir süredir hizmet vermekteyiz. 12 Temmuz 2002 Tarihinde bağlı bulunduğumuz diğer Şirketimizin altına bir kol olarak kurulan Netinternet memnun müşterilerimizin referansları ile bugünlere kadar gelen bir kuruluştur.


Geçmişten bu güne kadar alanımızda büyümemizin tek nedenini müşterilerimizin bize bağlılığı ve güveninin tam olmasından kaynaklandığını ve bize güç verenin siz müşterilerimiz olduğunu her zaman bilincindeyiz ve bu nedenle sizlere her zaman daha iyi hizmet ve farklı teknolojileri sunmak adına çalışıyoruz.


İnternetin sayısız olanaklarını sınırsız biçimde sizlere sunmak ve ihtiyaç duyabileceğiniz tüm internet hizmetlerini ekonomik, güvenli, hızlı bir şekilde sizlere sağlamak ve sizin yerinize çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.


Blog bölümünü sık kullanılan bağlantılar arasına eklemeyi unutmayın!


Netinternet Telekom


Yönetici


Yusuf MAKAL

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap