BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Sanal Datacenter Hizmeti Kampanyası
2013-05-23

Sanal Datacenter Hizmeti Kampanyası

Mevcutta Sanal Datacenter hizmeti kullanan müşterilerimiz için hazırladığımız bu kampanya da 100Mbit ve üzeri bağlantıya sahip olup, kapasitesini 2 katına çıkartan tüm müşterilerimiz için tarife üzerinden ek %40 indirim sağlanmaktadır.


Yeni müşteriler kampanyadan yararlanabilmeleri için 1 ay normal hizmet alıp, 2. Ay kampanyaya dahil olabilirler. Kampanya hakkında tüm detayları bizimle iletişime geçerek öğrenebilir, hemen kampanyamıza başvuruda bulunabilirsiniz.


Örnek Yapılandırma:


Normal tarife üzerinden 100Mbit bağlantı satın alan müşterimiz BURADA yer alan tarifeler üzerinden 1600 TL ücret ödemekteyken, kapasitesini 2 katına çıkartması ile birlikte 200Mbit bağlantı için 3000 TL liste fiyatı üzerinden %40 indirim alarak 1800 TL karşılığında 200Mbit bağlantı kapasitesine sahip olabilmektedir.


Kampanya Genel Şartları:



  1. Bu kampanya 1 Haziran 2013 de başlayacak olup, 10Gbit bir kapasitenin kampanya dahilinde satılması ile sona erecektir.

  2. Sanal Datacenter kampanyası sadece mevcut müşterilerimiz için geçerlidir.

  3. Kampanyaya dahil olan tüm müşterilerimiz için en az 1 yıl taahhüt istenmektedir.

  4. Kampanya dahilindeki fiyatlar sözleşme süresince geçerlidir.

  5. Daha iyi fiyat avantajı olan başka bir kampanyanın oluşması durumunda müşterilerimiz yeni kampanya dan yararlanmak için sözleşmelerini iptal edebilirler.

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap