BLOG

ANASAYFA > BLOG > + .TC Uzantılı Alan Adları Netinternet’te
2014-09-13

.TC Uzantılı Alan Adları Netinternet’te

Türkiye’den yönetilen .TC uzantılı alan adları satışı başladı, açılışa özel 98 TL yerine 49 TL ücret ile yeni kayıt yapılan .TC uzantılı alan adınızı şimdi Netinternet üzerinden tescil edebilirsiniz.  Açılışa özel kampanya 30 Kasım 2014 tarihine kadar devam edecek olup, 30 Kasımdan sonraki dönemde yeni tescil işlemleri 98 TL ücret ile yapılacaktır.


.TC ile ilgili bir kampanya da hosting paketlerimizde!


Windows veya Linux Profesyonel Plan hosting paketlerimizde yıllık alımlarda 30 Kasım 2014 tarihine kadar yeni alacağınız .TC uzantılı alan adlarının ilk yıl ücretsiz tescil edilmekte.  Alan adı transferleri bu kampanyamıza dahil değildir, sadece yeni alan adı tescil işlemlerinde kampanyadan yararlanabilirsiniz.


Yeni akılda kalıcı bir alan adına sahip olmak isteyenler, alan adı ticareti ile uğraşanlar, SEO için anahtar kelimelere uygun alan adı tescil etmek isteyenler için yüzlerce jenerik alan adı şuan boşta! Hemen size uygun alan adlarını aratmak için tıklayınız : https://www.netinternet.com.tr/alan-adi

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar
Avatar
Abdullah Çakmak 9 yıl önce

Bir sonraki tescil ücreti neredeyse normal tescil ücretinin 2 katı

Avatar
Netinternet 9 yıl önce

Merhaba Abdullah bey, .TC alan adı tescil ücreti 98 TL’dir. Şu anda kampanyalı fiyat ile 49 TL’ye .TC tescili yapılmaktadır.Yenileme zamanında standart tescil ücretini ödeyeceğiniz için bu şekilde bir fark ortaya çıkmaktadır.Şimdi tescil ederseniz %50 indirimli olarak tescil işlemini gerçekleştiriyorsunuz.Bu kampanyamız 30 Kasım’a kadar geçerlidir.Kampanya bitiş tarihinden sonra tescil ücreti 98 TL olacaktır.

Avatar
Netinternet 9 yıl önce

Merhaba Abdullah bey .TC alan adı tescil ücreti 98 TL’dir. Şu anda kampanyalı fiyat ile 49 TL’ye .TC tescili yapılmaktadır.Yenileme zamanında standart tescil ücretini ödeyeceğiniz için bu şekilde bir fark ortaya çıkmaktadır.Şimdi tescil ederseniz %50 indirimli olarak tescil işlemini gerçekleştiriyorsunuz.Bu kampanyamız 30 Kasım’a kadar geçerlidir.

Avatar
Alperen Bozkırlı 9 yıl önce

merhaba bir firmanın hesaplarının karalisteye alındıpında ıp değiştirmek yerine önerebileceğiniz bir yolu varmı acaba… hocam ödev verdide

Yorum Yap