BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Kampanya Duyurusu: 1 Mbps birim fiyatını ₺ 2,80 Türk Lirasına kadar indirdik!
Kampanya Duyurusu: 1 Mbps birim fiyatını ₺ 2,80 Türk Lirasına kadar indirdik!
2018-11-01

Kampanya Duyurusu: 1 Mbps birim fiyatını ₺ 2,80 Türk Lirasına kadar indirdik!

Sanal Datacenter ve Kabinet kiralama hizmetlerinden faydalanan müşterilerimiz için sunulan dedike internet erişim fiyatlarında yıl sonuna kadar 1Gbps üzeri alımlarda geçerli %40 + %20 indirim kampanyamız 1 Kasım 2018 itibari ile başladı.

Kampanyamızdan taahhütlü hizmeti bulunan mevcut müşterilerimiz de taahhütlerini bozmadan yararlanabilecekler. Eski ve yeni tüm müşterilerimiz için geçerli olan bu kampanya için son başvuru süresi 31 Aralık 2018 gecesine kadardır.

Netinternet Barındırma Hizmeti Avantajları Nelerdir?

1. Akıllı kabinet sistemlerinde konumlandırılmış enerji sayaçları ile kw/saat üzerinden tam olarak net bir şekilde kullandığınız kadar enerji için ödeme yaparsınız. Kullanmadığınız enerji için ödeme yapmak zorunda kalmazsınız.

2. Boyutları ne olursa olsun, 15U, 24U veya 47U boyutlarındaki kabinetlerin tamamında 3 faz ile beslenen yedekli çift PDU bulunur. Tüm PDU’lar C13-C14 girişine sahip busbar hattı ve PDU üzerinde sigortalarla korunur.

3. Tüm alt yapımız yedeklidir. Yedekli jeneratör, (N+1) çift yedekli (N+2) UPS sistemi olabilecek tüm aksaklıklara karşı enerjinizi kesintisiz sağlarken, yedekli iklimlendirme sistemimiz her mevsim de veri merkezimizin sabit sıcaklıkta kalmasına olanak sağlar. 2 farklı Türk Telekom santraline yedekli olarak RING bağlı fiber alt yapımız, birebir yedekli iç network ve network ekipmanlarımız ile iş sürekliliğini en üst düzeyde tutarız.

4. Tamamen otomasyon dahilinde yönetilen network otomasyon sistemimiz sayesinde insan faktöründen ortaya çıkabilecek hatalar Netinternet’te sıfıra indirgenmiştir. Otomasyon sistemimiz sadece Network otomasyonu ile sınırlı değildir. Pek çok işlemi kullanıcılar herhangi bir gerçek kişiye ihtiyaç duymaksızın panel üzerinden yönetebilmektedir. 

5. Barındırdığınız sunucu ve benzeri ağa sahip tüm cihazlarınız için şirketinize özel olarak veri merkezinde ayrılmış alanda yedek parça ve malzemelerinizi saklamanıza olanak sağlarız. Stok olarak sakladığınız bu yedek parça ve malzemelere ihtiyaç duyduğunuzda 7 gün 24 saat hizmet veren teknik ekibimiz sizin yönlendirmeniz ile tüm parça değişim işlemlerini ücretsiz yapmaktadır.

6. Kaliteli teknik destek sunmak bizim en büyük değerlerimizdendir. Netinternet teknik ekibi her zaman ulaşılabilir, sorunlarınıza en kısa sürede müdahale eden, sorun anında her zaman yanınızda olan bir anlayışla hizmet vermektedir. 7 Gün 24 saat esasına dayalı 365 gün boyunca devam eden operasyonumuzda daha önce asla tecrübe etmediğiniz bir teknik destek hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın.

7. Netinternet TS ISO IEC 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri, TS ISO IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri, ISO 20000-1 Bilgi Teknolojileri ve Hizmet Yönetim Sistemleri, ISO 22301:2013 Toplumsal Güvenlik ve İş Sürekliliği Yönetim Sistemleri, yaklaşımlarını uygular. Sahip olduğumuz bu sertifikalar hakkında bilgi için tıklayınız.

Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyamız hakkında bilgi almak, fiyat listelerine ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Satış temsilcilerimizin hafta içi, her gün saat 08:30 ile 17:30 arasında sizlere hizmet verdiğini hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla. 

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap