BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız için Yeni Covid-19 Politikalarımız
Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız için Yeni Covid-19 Politikalarımız
2021-08-22

Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız için Yeni Covid-19 Politikalarımız

Netinternet olarak Covid-19 salgınının veri merkezi operasyonlarındaki etkisini yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin hizmet sürekliliğini sağlamak, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın güvenli bir biçimde çalışabilmesine olanak sağlamak adına veri merkezi ziyaretlerinde 23 Ağustos 2021 tarihinden geçerli olacak yeni düzenlemeler getirilmiştir.

23 Ağustos 2021 tarihinden geçerli Covid-19 protokolleri alt kısımda yer almaktadır;

  • Her zaman olduğu gibi yapılacak tüm ziyaretler önceden ekibimize ziyaret eden kişi ve HES kodu bildirilmelidir.

  • Kullanıcılarımız için kritik olan ve iş akışına olumsuz etkisi bulunan sorunlar dışında veri merkezi içerisinde çalışmalara izin verilmeyecektir. Fiziksel tüm işlemler her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak Netinternet ekibi tarafından yapılacaktır.

  • Veri merkezimizin içerisinde bulunduğu Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Teknokent AŞ tarafından belirlenen ve zaman, zaman Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde güncellenen politikalar kapsamında giriş/çıkışlara uyulması beklenir. Bu politikalar sürekli olarak güncellendiği için ziyaret esnasında ziyaretçimize uyulması gereken kurallar ayrıca gönderilir.

  • Veri merkezine teslim edilecek, veri merkezinden alınacak tüm ekipmanlar kargo girişinden teslim edilecek, teslim alınacaktır. Ekipmanların kabinetlere yerleştirilmesi veya kabinetlerden sökülmesi işlemleri teknik ekibimizce ücretsiz yapılacaktır.

  • Aşı olmuş veya olmamış fark etmeksizin veri merkezinde bulunan ziyaretçilerimizin 1.5 metre sosyal mesafe ve maske takmaları beklenir. Yeme, içme gibi ihtiyaçları ofis dışarısında giderilmesi beklenir. El dezenfektanı, maske gibi ihtiyaçları Netinternet ücretsiz olarak karşılar.

  • Veri merkezi içerisinde bir koridorda sadece bir kişinin çalışmasına müsaade edilir. Aynı ekipte, işyerinde çalışan ziyaretçilerimiz için bu sayı iki kişidir. Veri merkezi dışında müşteri çalışma alanını kullanmak isteyen ziyaretçilerimiz için maksimum 2 kişi sınırlaması bulunmaktadır.

  • Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, T.C. İçişleri Bakanlığı, Yerel Yönetim ve Pamukkale Üniversitesi ile Pamukkale Teknokent AŞ tarafından talep edilmediği sürece ziyaretçilerimizden **tam aşılanmış olma şartı veya son 48 saate ait PCR testi istenmeyecektir. **

Şirketimiz 23 Ağustos 2021 tarihinden itibaren artan vaka sayıları sebebi ile çalışanlarımızın sağlığı için yeniden uzaktan çalışma modeline geçmiş bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde veri merkezimizde sadece teknik destek personelimiz bulunacak olup yüz yüze yapılması planlanan tüm toplantılarımız online olarak gerçekleştirilecektir.

Sağlıklı, mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap