BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Tüm Sanal Sunucular İçin Kaynakları ÜCRETSİZ Arttırıyoruz
Tüm Sanal Sunucular İçin Kaynakları ÜCRETSİZ Arttırıyoruz
2019-10-25

Tüm Sanal Sunucular İçin Kaynakları ÜCRETSİZ Arttırıyoruz

İnternet teknolojilerinde yıllar içerisinde yaşanan teknolojik gelişmeler, internet bant genişliğinin zaman geçtikçe hızla artması, internetin yaygınlaşması ile birlikte kullanıcı sayılarındaki artış sonucu kaynak ihtiyaçları da hızla artmaya başlamıştır.

Şirketimiz tüm bu gelişmelerin farkında olarak, uzun süredir aynı kaynaklar ile sunulan sanal sunucu servislerimiz VPS ve SSD VDS hizmetlerinde paket özelliklerini gelişen teknoloji ve artan kullanıcı sayıları göz önüne alınarak tüm müşterilerimiz için gizli, saklı, kurallara bağlı hiçbir koşul olmaksızın tamamen ÜCRETSİZ şekilde arttırma kararı almıştır. 

Yeni paket özellikleri, en çok kullanılan yazılım framework’lerinin, hazır script’lerin kaynak gereksinimleri ile mevcut müşterilerimizin sunucularında aktif kullanılan kaynakların ortalamaları incelenip bu incelemelerin ortalama değerleri ile oluşturulmuştur.

Yenilenen paketlerimizde tüm sanal sunucu hizmetleri için bellek miktarları tam 2 katına çıkartılmış olup, SSD VDS sunucu paketlerinin tamamında trafik kotaları ve VPS paketleri içerisinde en üst paket trafik kotası güncellenmiştir. Yeni paketler hakkında değişiklikler alt kısımda bilginize sunulmaktadır;

SSD VDS Eski Paketleri


































Paket CPU Bellek Disk Trafik Kotası
SSD VDS I 1 vCPU 1 GB 30 GB SSD 500 GB
SSD VDS II 2 vCPU 2 GB 40 GB SSD 1000 GB
SSD VDS III 4 vCPU 4 GB 80 GB SSD 1000 GB

SSD VDS Yeni Paketleri




































Paket CPU Bellek Disk Trafik Kotası
SSD VDS I 1 vCPU 2 GB 30 GB SSD 2000 GB
SSD VDS II 2 vCPU 4 GB 40 GB SSD 4000 GB
SSD VDS III 4 vCPU 8 GB 80 GB SSD 8000 GB

Yeni SSD VDS paketlerine geçiş için destek talebinde bulunmanız yeterlidir. Yüzlerce sunucuda işlem yapılacak olması sebebi ile SSD VDS paketlerinde gönderilen destek talepleri sırayla planlı şekilde yapılacak olup tüm sunucuların bir ay içerisinde paket özellikleri tamamen değiştirilmiş olacaktır. Trafik kotaları şimdiden güncellenmiştir.

VPS Sanal sunucular ile ilgili değişiklikler ise alt kısımdadır;

VPS Eski Paketleri


































Paket CPU Bellek Disk Trafik Kotası
Linux I 1 vCPU 1 GB 30 GB SSD 1000 GB
Linux II 2 vCPU 2 GB 60 GB SSD 2000 GB
Linux III 4 vCPU 4 GB 80 GB SSD 3000 GB

VPS Yeni Paketleri


































Paket CPU Bellek Disk Trafik Kotası
Linux I 1 vCPU 2 GB 30 GB SSD 1000 GB
Linux II 2 vCPU 4 GB 60 GB SSD 2000 GB
Linux III 4 vCPU 8 GB 80 GB SSD 4000 GB

VPS sanal sunucular yazılımsal olarak sanallaştırılması sebebi ile paket geçişleri online olarak yapılabilmekte olup, kesintisiz olarak 1 Aralık 2019’dan başlayacak şekilde tüm VPS sanal sunucu kullanan müşterilerimizin paketleri yeni paketlere otomatik olarak geçirilecektir. SSD VDS’de olduğu gibi bir talep göndermenize gerek yoktur.

Tekrar hatırlatırız; tüm bu değişiklikler ile ilgili gizli, saklı, kurallara veya koşullara bağlı olarak hiçbir fiyat artışı yapılmamış tüm kaynak artırımları mevcut müşterilerimize ÜCRETSİZ olarak sağlanmıştır. Yeni sipariş verecek müşterilerimiz yeni paket özelliklerini web sitemiz üzerinden görüntüleyerek yeni kaynaklar ile sunucu siparişinde bulunabilirler.

Mutlu Günler Dileriz

Netinternet 


Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar
Avatar
Yigit Demirel 4 yıl önce

Yönetilen paketler?

Avatar
Rıza Han YILMAZ 4 yıl önce

Netinternet farkı… Rakiplerin taklit hamleleri gecikmez! Yine de öncü ve cesur firmalar her zaman akılda kalır, tebrik ederim.

Avatar
Seckin 4 yıl önce

Teşekürler Paylaşımın için
https://istanbulkiralikasan...

Yorum Yap