BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Yeniden durmak ve teşekkür etmek zamanı
2016-12-31

Yeniden durmak ve teşekkür etmek zamanı

Değerli dostlarımız,


Onuncu yılımızı kutladığımız 2016 yılını geride bıraktık. Siz değerli dostlarımızdan aldığımız güç ile bu yılda gücümüze güç katarak yakaladığımız büyümeyi daha yüksek bir müşteri memnuniyetine dönüştürmek için kullanacağımız yeni bir yıla merhaba diyoruz!


Bize sizlere hizmet verebilme şansı verdiğiniz için müteşekkiriz. Tüm yıl boyunca yaptığımız çalışmaları 2017 içerisinde ürüne dönüştürebilme müjdesini bu vesile ile sizlere vermek isteriz. Yeni hizmetlerimizi sizlere duyurmak ve sunabilmek için oldukça heyecanlıyız. Yıl içerisinde sırayla duyuracağımız ürün ve hizmetler dışında 2017 ile birlikte hizmetlerimizde oluşan değişiklikleri anlatan bir blog yazısını sizlerle paylaşmak istiyoruz.



2017 Yılında Yapılan Değişiklikler Hakkında Yazımız



Geçtiğimiz yıl hedeflerimizin üzerinde bir başarıya imza atarak son beş yıllık büyüme rekorumuzu kırmıştık, bu yıl ise %51.12 büyüme oranı ile sizler sayesinde yeni bir rekora imza attık. Tüm yıl boyunca yaptıklarımızı kolayca anlatabilmek için bir infografik hazırladık.



2016 Yılını Anlatan Infografik Çalışmamız



2017 yılının hepimize mutluluk, sağlık ve kazanç getirmesini diliyoruz. 2017 sizin yılınız olsun!


Tüm Netinternet Ekibi Adına..

Sevgilerimizle.




Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ

Genel Müdür - Osman MAKAL


Durmak ve Teşekkür Etmek Zamanı

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar
Avatar
yavuzselim 7 yıl önce

Keşke 2017 yılı için VPS sistemlerinizde Cpanel dışında Vesta gibi ücretsiz ya da DirectAdmin gibi ömürboyu lisans alınabilen panel seçenekleri olsa. Panelsiz VPS alsak bu dediğim panellerin optimizesi, güvenliği ayrı dert. Cpanel alsak lisans ücreti VPS’nin kendi fiyatı kadar. Bazı hosting firmalarının sunduğu gibi böyle hazır paketler bekliyorum açıkçası Netİnternet’ten.

Avatar
Osman Makal 7 yıl önce

Merhaba Yavuz bey, Centos Web Panel, CWP talebiniz doğrultusunda kurulabiliyor VPS sunucularımıza. Ancak opensource ücretsiz kontrol panellerinde şuan için teknik desteğimiz bulunmamakta.

Avatar
nbr 7 yıl önce

kes lan tatavayı

Yorum Yap