BLOG

ANASAYFA > BLOG > + 2020 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması
2020 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması
2019-12-31

2020 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması

Değerli Dostlarımız,

Bizim için her zamankinden iki kat daha heyecanlı yeni bir yıla girerken, geride bıraktığımız 2019 yılını her yıl olduğu gibi rakamlarla özetleyen bir infografik çalışması yaptık. %36,02 oranında büyüme kat ettiğimiz 2019 yılının rakamlarla özetine alt kısımdan ulaşabilirsiniz;

2019 yılını anlatan infografik çalışmasını görüntülemek için tıklayınız.

Her yıl olduğu gibi büyümeye devam eden şirketimizin kararlı ve istikrarlı büyümesinin en büyük aktörlerinden biri dostlarımız olarak gördüğümüz siz değerli müşterilerimizdir! Sizlerden aldığımız güç ile çok farklı bir yeni yıla başlayacak olan şirketimiz İstanbul lokasyonu 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete almayı hedefliyor. 

Evet, müşterilerimizin yoğun ısrarını görmezden gelemezdik! %90’dan fazla doluluk oranına ulaşan Denizli veri merkezimizi genişletmek yerine ikinci bir lokasyon olarak İstanbul’dan hizmet vermeye başlıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl hedeflerimiz içerisinde İstanbul lokasyondan başka işinize değer katacak pek çok proje 2020 de hayata geçiyor! Web hosting kontrol paneli, akıllı kabinet sistemi versiyon 2, DirectIP.io projesi ve akıllı yük dengeleme sistemi bunlardan birkaçıdır. Yıl içerisinde her çeyrekte yeni bir ürün/hizmet ve proje ile karşınızda olacağız!

Yeni yılın hepimize mutluluk, sağlık ve bol kazanç getirmesini diliyoruz.

2020 sizin yılınız olsun!

Tüm Netinternet Ekibi Adına
Sevgilerimizle.


Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar
Avatar
Berk 4 yıl önce

İstanbul lokasyonu 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete almayı hedefliyor.

Bu durum kartları yeniden dağıtır, umarım yazdıkları gibi ilk çeyrekte hizmete almayı başarabiliriler.

Yorum Yap