BLOG

ANASAYFA > BLOG > + 2021 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması
2021 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması
2020-12-31

2021 Yılı Yılbaşı Mesajımız ve İnfografik Çalışması

Kıymetli müşterilerimiz,

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin gölgesi altında geçen 2020 yılını geride bırakırken, sosyal yaşantımızı, ekonomimizi derinden sarsan Covid-19 sürecinde bizler, kesintisiz faaliyetlerimize, üretime ve istihdam sağlamaya devam ettik.  

Pandemi yeni yıl heyecanımıza gölge düşürmesin düşüncesiyle, tüm Netinternet geleneklerini sürdürerek, her yıl olduğu gibi bu yılda 2020 yılını özetleyen bir infografik çalışması yaptık. Şirketimizin toplamda %32,11 oranında büyüdüğü 2020 yılının rakamlarla özetine alt kısımdan ulaşabilirsiniz;

2020 yılını anlatan infografik çalışmasını görüntülemek için tıklayınız.

Her şeye rağmen, her yıl olduğu gibi büyümeye devam eden şirketimizin kararlı ve istikrarlı büyümesinin en büyük aktörlerinden müşterilerimize ve Netinternet emekçilerine sonsuz minnet duyuyorum.  

Bizden beklediğiniz pek çok projeyi, geride bıraktığımız olağan dışı olayların yaşandığı 2020 yılında gerçekleştirememiş olsakta, kontrol panellerine acımasızca yapılan zamlarla birlikte artık web hosting sektörü için oldukça acil bir ihtiyaç haline gelen alternatif kontrol paneli projemizde hızla ilerlediğimizi ve 2021 yılı içerisinde kontrol panelimizi piyasaya süreceğimizi duyurmak isteriz. 

WHCPanel markası ile başladığımız bu yeni yolculukta tüm müşterilerimizin bizlere sonsuz destek olacağından şüphemiz yok. Yeni kontrol panelimizle ilgili gelişmeleri whcpanel.com üzerinden adresinden takip edebilirsiniz.

Yeni yılın hepimize mutluluk, sağlık ve bol kazanç getirmesini dileriz.

2021 sizin yılınız olsun!

Tüm Netinternet Ekibi Adına

Sevgilerimizle.


Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap