BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Haziran Ayı İtibari ile Yeniden Ziyaretçi Kabul Etmeye Başlıyoruz
Haziran Ayı İtibari ile Yeniden Ziyaretçi Kabul Etmeye Başlıyoruz
2020-05-29

Haziran Ayı İtibari ile Yeniden Ziyaretçi Kabul Etmeye Başlıyoruz

Bildiğiniz üzere COVID-19 sebebi ile Mart ayından bu yana veri merkeze girişler müşterilerimiz ve teknik çalışanlarımız dışında kapatılmış ve barındırma müşterilerimiz için tüm fiziksel işlemler ücretsiz olarak şirketimiz tarafından yapılmaktaydı. Sadece malzeme ve sunucu giriş, çıkışına izin verilen bu süreçte Denizli’nin risk dışına çıkması, yasakların kontrollü olarak kaldırılması ile bu süreci Haziran ayında yeni ziyaret kuralları ile sonlandırma kararı aldık. Veri merkezine ziyaretleri 20 Mayıs 2020 tarihinde aldığımız kararla 1 Haziran 2020 tarihinde yeni kurallarla açmaya karar verdik. Bu süreçte tesisimizi dezenfekte ettirerek, müşterilerimizin ziyareti için bazı önlemler aldık.

Bu karar kapsamında 01.06.2020 tarihinden itibaren ülkemizde de uygulanan normalleşme süreci de göz önüne alınarak şirketimiz tarafından konulan kurallar, çalışma şartları şunlardır;

- Veri merkezi ziyaretlerini en az 1 gün önceden yazılı olarak (Destek Bildirim - E-Posta) bildirilmeli ve onay verilmesi doğrultusunda ziyaret gerçekleşmelidir.

- Veri merkezinde, müşteri çalışma aynı anda sadece bir müşterimiz fiziksel işlem yapabilir. Ziyaret bildirimleri ile bu süreç personelimiz tarafından organize edilir.

- Sadece fiziksel işlem, ürün teslimi ve buna benzer zorunlu sayılan durumlarda ziyaret kabul edilir. Görüşmeler için ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

- Ziyaret edecek müşterilerimiz maske ve eldiven ile veri merkezine alınacak olup maske ve eldiveni olmayan ziyaretçiler kesinlikle içeriye alınmayacaktır.

- Girişlerde iki defa filyasyon için kayıt yapılmakta ve ateş ölçümü yapılmakta olup, 38.5 derece ve üzeri ateş tespit edilen ziyaretçiler içeriye alınmayacaktır. 

- Veri merkezine sadece fiziksel işlem yapmaya yetkili bir kişi giriş yapabilir. Yetkili yanında gelen 3. kişiler veya birden fazla kişi veri merkezine alınmayacaktır.

- Ziyaretçiler sadece müşteri çalışma alanı ve refakatçi ile beyaz alanda bulunabilir, bunun dışında diğer birimlere ait odalarda, çalışma alanlarında bulunamazlar. 

- Risk altında bulunan şehirlerden gelen ziyaretçilerimiz hiçbir sebeple veri merkezi beyaz alanına alınmayacaktır. Tüm işlemleri müşteri çalışma alanında yürüteceklerdir.

- Sadece hala hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanan risk altındaki şehirlerde bulunan firmalar için fiziksel işlemler ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Çalışanlarımızın sağlı ve iş sürekliliği sebebi ile bu kurallara tüm ziyaretçilerimizin uyması zorunludur.

Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.


Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap