BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Kampanya Duyurusu: Barındırma Müşterilerine Özel %70 İndirimli 1 Tbps AntıDDoS Firewall
Kampanya Duyurusu: Barındırma Müşterilerine Özel %70 İndirimli 1 Tbps AntıDDoS Firewall
2018-11-05

Kampanya Duyurusu: Barındırma Müşterilerine Özel %70 İndirimli 1 Tbps AntıDDoS Firewall

İş sürekliliğine önem veren, ciddi bir çevirimiçi işe sahip olan, internet erişimi ve güvenliğine önem verenler! Bu kampanya sizin için!

Yakın zamanda sizlerle paylaştığımız sanal veri merkezi hizmeti alan müşterilerimize yönelik başlatılan 1 Mbps birim fiyatını ₺ 2,80 Türk Lirasına kadar indirildiği barındırma kampanyasından sonra yeni kampanyamız Anti-DDoS Firewall hizmetimizde başladı!

Öncelikle koruma kapasitesi 1 Tbps (1000Gbps) boyutuna çıkan DDoS koruma servisimizin temiz trafik boyutunun da artık 10Gbps seviyesine olduğunu duyurmak isteriz. Anti-DDoS firewall hizmeti için başlatılan kampanyada Akıllı Kabin sahibi barındırma hizmeti alan müşterilerimizin herhangi bir alt/üst limit veya satın alınan internet kapasitesine bakılmaksızın yıllık taahhüttü karşılığında 31 Aralık 2018 gecesine, yani yıl sonuna kadar %70 oranında indirim sağlanacaktır.

Her zaman olduğu gibi kampanyamızdan taahhütlü hizmeti bulunan mevcut müşterilerimiz de taahhütlerini bozmadan yararlanabilecekler. Eski ve yeni tüm müşterilerimiz için geçerli olan bu kampanya için son başvuru süresi 31 Aralık 2018 gecesine kadardır.

Anti-DDoS Firewall Nasıl Çalışır?

Bu hizmetin sunulmasında kullanılan ekipman ve internet bant genişliği Türk Telekom ve diğer anlaşmalı olduğumuz bir yurt dışı operatör tarafından çift yönlü olarak sağlanmaktadır. Yurt dışı operatörümüz Dünya’nın en büyük internet trafik değişim merkezlerinden birinde yer alırken, yurt içi operatörümüz açık ara Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biridir.

Anti-DDoS varsayılan olarak sensör modunda çalışır, IP adresinize doğru atak başlatılması ile birlikte filtreleme moduna otomatik olarak geçiş yapar.  Talep eden müşterilerimiz IP adreslerinin sürekli olarak filtreleme modunda çalışmasını isteyebilirler.

Firewall Layer7 katmanında da koruma sağlamaktadır, bu özellik kullanıcı talebi üzerine aktif edilir ve sql injection, yazılımsal backdoor ataklarına karşı da koruma sağlanır. Veri trafiğinin SSL ile şifrelenmesine karşın Layer7 koruma Layer7SSL modunda da çalıştırılabilmektedir. Bunun için kullanıcılarımızdan IP adresi için kullanılacak SSL sertifikası bilgileri talep edilir.

Netinternet birden fazla operatör üzerinden hizmet vermektedir. Sadece yurt dışında yer alan operatör üzerinden firewall hizmeti almanızdan kaynaklı olarak erişim sürelerinizde bir gecikme yaşanırsa IP adreslerinizin eş zamanlı olarak peer olduğumuz tüm operatörlere yurt içinden gelebilecek ataklarıda koruyacak şekilde anonsunun yapılmasını da talep edebilirsiniz.

Anti-DDoS servisi için satın alınmış hizmet şirket politikamız gereği farklı IP bloklarına transfer edilemez. Firewall yönetimi talep edilen müşterilerin yönetimine sunulabilmektedir. Firewall hizmetine sahip kullanıcılarımız yurt dışı operatörün sağladığı filtreleme imkanları dışında Netinternet tarafından özel ACL kuralları ve saldırılara karşı özel yapılandırılmış ağlar da talep edebilmektedir. Bu hizmetler Anti-DDoS firewall hizmeti kullanmayan kullanıcılar için tanımlanmamakta/yapılmamaktadır.

Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyamız hakkında bilgi almak, fiyat listelerine ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Satış temsilcilerimizin hafta içi, her gün saat 08:30 ile 17:30 arasında sizlere hizmet verdiğini hatırlatmak isteriz.


Saygılarımızla. 

 

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap