BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Akıllı Kabinet Projesi Birinci Versiyonu ile Yayında
Akıllı Kabinet Projesi Birinci Versiyonu ile Yayında
2019-02-26

Akıllı Kabinet Projesi Birinci Versiyonu ile Yayında

Bir kabinet nasıl akıllı olabilir diye düşünüyor olabilirsiniz. Sunduğumuz barındırma hizmetlerinin rakiplerimizle karıştırılmaması için koyduğumuz bir isimlendirme. Birinci versiyonu ile Akıllı Kabinet projemiz yayında!


Peki nedir bu Akıllı Kabinet?

Kullanılan donanım ekipmanları dışında %100 Netinternet tarafından yazılımsal olarak geliştirilen Akıllı Kabinet’ler; online olarak her bir faz için ayrı ayrı olacak şekilde voltaj değerlerini, amper olarak yükünüzü, KiloWATT olarak tüketim miktarınızı canlı olarak panelinizden görüntülemenize olanak sağlar. Ayrıca 2 farklı ısı sensörü üzerinden veri merkezi içerisinde Akıllı Kabinet’inizin bulunduğu ortam sıcaklığını soğuk hava koridoru ve sıcak hava koridoru olacak şekilde görmenize olanak sağlar. Enerji frenaks değerinizi de online takip edebilirsiniz.

Kullanım bilgilerinde aylık kWh (Kilowatt saat) tüketim endeks bilgilerinize ulaşıp enerji birim maliyetinize göre anlık olacak şekilde tüketilen enerji miktarının parasal değerini de online izlemenizi sağlar. Online anlık olarak görüntülenen tüm bu içerik her beş dakikada bir ve her gece veri tabanına kayıt edilerek geçmişe dair kullanımınızı monitör etmenize ve plan yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Akıllı Kabinet’lerde enerji ölçümü ve sıcaklık sensorleri ile yirmiden fazla değer için tanımlı en yüksek ve en düşük eşik oranlarına göre alarm oluşturulur. Bu alarm sistemi ile ihmallerden kaynaklı yaşanabilecek iş sürekliliğine engel hataların önüne geçmeniz sağlanır. Alarm geçmişinize ve aktif alarmlara kontrol paneliniz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akıllı Kabinet sistemi yeni ve eski tüm müşterilerimiz için aktif edilmiş olup, müşteri paneliniz üzerinden uygulamalar sekmesi altından Akıllı Kabinet ekranına ulaşabilirsiniz.

Yeniliklerimiz devam edecek.Mutlu günler dileriz!

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap