BLOG

ANASAYFA > BLOG > + Döviz Kuruna Geçiş Tamamlandı
2017-10-02

Döviz Kuruna Geçiş Tamamlandı

Değerli Müşterilerimiz,


10 Nisan 2017 tarihinde Döviz Üzerinden Fiyatlandırma Geçiş Süreçleri Hakkında başlığı ile duyurmuş olduğumuz döviz kuru üzerinden fiyatlandırmaya 3 Ekim 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak sureti ile geçilmiştir.


Bu kapsamda;


Tüm müşterilerimiz için SSL sertifikaları, kontrol paneli lisansları veya buna benzer firmamızın üretmediği tüm yazılım kiralama hizmetleri, alan adı tescil, yenileme ve transfer işlemleri artık dolar üzerinden faturalandırılacaktır.


Bunun dışında kalan tüm hizmetler sadece mevcutta hizmet alan müşterilerimiz için 2017 yıl sonuna kadar Türk Lirası cinsinden yenilenmeye devam edecektir. 2018 Yılı Ocak ayından itibaren kademeli olarak geçiş başlayacaktır. Ancak yeni satın alınacak ürün ve hizmetler ise döviz cinsinden dolar olarak satın alınabilecektir.


Eski tarifelerden Türk Lirası cinsinden yenilenen ürünlerin başında “EOL” ön eki eklenmiş olup, bu ön eke ait hizmetler artık yeni sipariş edilemeyecektir. Tüm ürün ve hizmetlerimiz internet sitemizdeki döviz ile fiyatlanmış yeni paketler üzerinden alınabilecektir. Ancak talep eden müşterilerimiz fiyat olarak daha avantajlı olduğu için 2018’i beklemeden ürünlerinin hemen şimdi yeni tarifeye geçirilmesini isteyebilirler. Sunucu Barındırma hizmetlerinde fiyatlar Türk Lirası olarak devam edecek olup, mevcut Kiralık Sunucu hizmeti alan müşterilerimiz sadece kendi talepleri doğrultusunda döviz kuruna geçecektir.


Tüm bu değişiklik ve geçiş süreci ile ilgili olarak bizlerle iletişime geçerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Saygılarımla.




Netinternet Bilişim Teknolojileri AŞ


Osman Makal

Avatar
Abdullah Altunbaş Teknik Şef
Netinternet de Teknik Birim Şefi olarak 2011 yılından itibaren çalışmaktayım.
Yorumlar

Henüz yorum yok.

Yorum Yap